NÄKÖALASAUNA MUALIMAN SAUNA

Pari askelta Pehkusta ja istut Mualiman Saunan muhkeissa löylyissä. Puulla lämpiävän näköalasaunan ikkunasta aukeaa henkeäsalpaava näkymä Tahkon ylle. Mualiman Saunan takkatuvassa voi nauttia myös pientä purtavaa.
Lauteille mahtuu kerrallaan 20 henkilöä ja saunomisaikaa kaksi tuntia kerrallaan. Saunapakettiin sisältyvät pyyhkeet ja peseytymisaineet. Mualiman Saunassa on A-oikeudet, juomat ja purtavat veloitetaan erikseen.

LATAA SAUNAESITE ( PDF )

TYTÖT MUALIMAN SAUNASSA  

KOKOUKSET HUIPULLA

Idylliset kokouspaikkamme Ideariihi ja Helmilä tarjoavat lämminhenkisen vaihtoehdon pienimuotoisten kokousten pitopaikaksi. Meillä yhdistät vaivattomasti kokouksen, majoituksen sekä ravintola- ja ohjelmapalvelut. Sivun alaosassa olevasta kokousesitteestämme löydät lisätietoa myös muista mukavista kokouspaikoistamme.

Riihi

Riihi on verraton kokouspaikka Tahkon huipulla rinneravintola Pehkun kainalossa. Kokoukseen kuljetaan talvisin joko suksilla tai Pehkun Pendoliinolla, ja kesäisin kätevästi maisematietä pitkin. Riihi toimii erilaisena tilana huippukokoukselle maksimissaan 30 henkilölle kerrallaan.

Helmilä

Hulppea lomakartano Helmilä sijaitsee Loma-Rantalan mökkikylän läheisyydessä n.2 km päässä Tahkon keskustan palveluista.